Vilka är vi?

Vår historia

Körplåt Stockholms grundare har sammanlagt dryga 50-års erfarenhet från byggbranschen.

Tim Perenius har ett förflutet inom stålbranschen där han tidigare har jobbat med försäljning av handelsstål för företag som Stena Stål, Ståldepån AB & Stalia AB. Tim är även grundare till vårat systerföretag Timla Purchase AB som bedriver handel med Stål & Metaller.  

Erland Backlund tidigare ägare och grundare av RE Snabbsmide AB har ett långt förflutet i Smidesbranschen. 

VÅR VISION

Körplåt Stockholm AB har visionen att förenkla beställningen av körplåt till dig som kund. Med en kombination av personliga möten och den senaste tekniken säkerställer vi en mycket hög tillgänglighet.

Genom att skapa kundanpassade lösningar för dig så kan du alltid lita på att du får rätt produkter till rätt pris i rätt tid.

Vi är i en expansiv fas där vi snart kommer att lansera e-tjänster som ytterligare förenklar din vardag.

TP Steel AB är en oberoende aktör som levererar allt inom stål och metaller på den svenska marknaden. Vår styrka är det goda samarbetet med leverantörer både i Sverige och övriga Europa.  

Vi har lång erfarenhet av handel med stål och metaller med vikten på Handelsstål och Armering. Vi säkerställer marknadsledande priser genom att ständigt upphandla material från flertalet leverantörer, och endast ingå i avtal då vi kan få en unik eller exklusiv möjlighet att tillföra mervärden för våra kunder.

Vi jobbar för att sätta kunden i fokus och bygga långvariga relationer. Vårt mål är att du som kund ska känna dig stärkt med oss som leverantör.